Kriittinen tila Podcastit

Pyöräliikenteen haavekaupunki – miten se toteutetaan?

Lukuaika: < 1 min.

Tässä Versus-podcastissa keskustellaan pyöräilyn ja pyöräliikenteen edistämisestä väitöskirjatutkija Jonne Silonsaaren ja erityisasiantuntija Martti Tulenheimon kanssa. Näkökulmina keskustelussa ovat kaupunkirakenne, pyöräilyinfra, sosiaaliset normit ja kulttuuriset rakenteet sekä pyöräilyä edistävä politiikkaprosessi. Keskiössä on pyöräily Suomessa, mutta esimerkkitapauksia ja innovaatioita kuullaan myös ulkomailta.

Podcast Spotifyssa: Pyöräliikenteen haavekaupunki – miten se toteutetaan?


Jonne Silonsaari (LitM) tekee Jyväskylän ja Amsterdamin yliopistoissa väitöskirjaa pyöräilyn edistämisestä, pyrkien rakentamaan yhteyksiä ympäristö-, liikenne- ja liikuntatutkimuksen välille.

  

Martti Tulenheimo edistää kestävää liikkumista Pyöräliiton ja Pyöräilykuntien verkoston erityisasiantuntijana sekä toimii Radio Helsingin Pyöräilytalvi-radiopodcastin ankkurina.


Lisää aiheesta

Tämä Versus-podcast on toimitettu Suomen tiedekustantajien liiton tuella. Podcastin ovat tuottaneet Versuksen vastaava toimitusavustaja ja Risteyksessä-toimittaja Katri Ollila sekä toimitusavustaja Haikku Arosuo.

Otsikkokuva: Sakari Kiuru/Museovirasto