Audio Kriittinen tila

Pyöräliikenteen haavekaupunki – miten se toteutetaan?

Lukuaika: < 1 min.

Tässä Versus-podcastissa keskustellaan pyöräilyn ja pyöräliikenteen edistämisestä väitöskirjatutkija Jonne Silonsaaren ja erityisasiantuntija Martti Tulenheimon kanssa. Näkökulmina keskustelussa ovat kaupunkirakenne, pyöräilyinfra, sosiaaliset normit ja kulttuuriset rakenteet sekä pyöräilyä edistävä politiikkaprosessi. Keskiössä on pyöräily Suomessa, mutta esimerkkitapauksia ja innovaatioita kuullaan myös ulkomailta. Miten toteutetaan pyöräliikenteen haavekaupunki?

Jakson kesto 57:10 minuuttia

Podcast Spotifyssa: Pyöräliikenteen haavekaupunki – miten se toteutetaan?


Kuvassa tutkija Jonne Silosaari. Hymyilee iloisesti, päässä lippalakki. Hän tekee väitöskirjaa pyöräliikenteen edistämisestä.

Jonne Silonsaari (LitM) tekee Jyväskylän ja Amsterdamin yliopistoissa väitöskirjaa pyöräilyn edistämisestä, pyrkien rakentamaan yhteyksiä ympäristö-, liikenne- ja liikuntatutkimuksen välille.

  

Kuvassa Martti Tulenheimo. Lyhyet hiukset ja silmälasit. Hän edistää kestävää liikkumista ja on pyöräilyn asiantuntija monella saralla.

Martti Tulenheimo edistää kestävää liikkumista Pyöräliiton ja Pyöräilykuntien verkoston erityisasiantuntijana sekä toimii Radio Helsingin Pyöräilytalvi-radiopodcastin ankkurina.


Lisää aiheesta

Tämä Versus-podcast on toimitettu Suomen tiedekustantajien liiton tuella. Podcastin on tuottanut Versuksen toinen päätoimittaja ja Risteyksessä-toimittaja Katri Ollila.

Otsikkokuva: Sakari Kiuru/Museovirasto