Viestintäpalvelut

Versustekstien perushinnasto

hankkeille, yliopistoille ja tutkimuslaitoksille

Tiededebatti
1-2 kommentaaria398€
3-4 kommentaaria568€
Gradusta asiaa
1-2 kommentaaria398€
Kriittinen tila
Tekstialkaen 170,30€
Podcast
Podcast-jakso (25-45 min)alkaen 681,2‬0€

Tiedeviestintäkoulutukset

Versus järjestää räätälöyityjä tiedeviestintäkoulutuksia esimerkiksi akateemisten konferenssien tai yliopistokurssien yhteyteen. Vuosina 2020-2021 Versus järjesti yhdessä  Alue- ja ympäristötutkimuksen seura (AYS) kanssa maisteri- ja jatko-opiskelijoille suunnatun Viesti ja vaikuta -tiedeviestinnän kurssin. Syksyllä 2021 järjestimme suositun Tiedeviestinnän työpajan Oulun yliopiston Maantieteen päivien yhteydessä.

Tiedeviestintäkoulutusten hinnasto

AiheKestoKappaleHinta
Tiedeviestintäluento45 min100 €
90 min170 €
Tiedeviestintätyöpaja45 min160 €
90 min200 €
Tekstien toimitus kurssien yhteydessä
(Kriittinen tila, max. 6 000 merkkiä)
5*230 €
*jos tekstejä enemmän, kysy tarjous.

Monikieliset tekstit

Versus haluaa edistää tiedeviestintää ja tieteen saavutettavuutta myös eri kielillä ja maantieteellisillä alueilla. Toimitukseemme ottaa siis mielellään vastaan tekstejä myös muillakin kuin suomen-, ruotsin- tai englanninkielellä. Monikieliset julkaisusarjamme Humanitarian border sekä Building up a ruin to come ovat saavuttaneet laajan lukijakunnan muun muassa Italiassa ja Venäjällä. 

Monikielisten tekstien hinnasto (voit myös kysyä projektikohtaista tarjousta toimitukselta)

TekstityyppiKäännösHinta**Hinnat sis. sosiaalisen median materiaali ja markkinointi
Tiededebatti (1-2 kommenttia)Käännös: Kirjoittaja itse140€Kirjoittaja kääntää ja editoi itse päätekstin sekä huolehtii kommentaarien tekstien editoimisesta sekä toimituksesta Versukseen. Tekstien on vastattava Versuksen kirjoittajaohjeita (lauseen mitta, kappaleen pituus, väliotsikot jne). Versuksen toimitus vastaa tekstien verkkosommittelusta, kuvituksesta sekä taitosta.
Käännös: Ammattikääntäjä662€Sisältää akreditoidun kielitoimiston käännöksen ja kielenhuollon (yht. 16 000 merkkiä/10 liuskaa Tiededebatti + 2 kommenttitekstiä) sekä Versuksen editointi- ja taittotyön)
Kriittinen tilaKäännös: Kirjoittaja itse80€Kirjoittaja kääntää ja editoi itse tekstin Versuksen kirjoitusohjeiden mukaisesti. Versuksen toimitus vastaa tekstin verkkosommittelusta, kuvituksesta sekä taitosta.
Käännös: Ammattikääntäjä290€Sisältää akreditoidun kielitoimiston käännöksen ja kielenhuollon (yht. 6 000 merkkiä/4 liuskaa) sekä Versuksen editointi- ja taittotyön)
Gradusta asiaa
(1-2 kommenttia)
Käännös: Kirjoittaja itse140€Kirjoittaja kääntää ja editoi itse päätekstin sekä huolehtii kommentaarien tekstien editoimisesta sekä toimituksesta Versukseen. Tekstien on vastattava Versuksen kirjoittajaohjeita (lauseenmitta, kappaleen pituus, väliotsikot jne). Versuksen toimitus vastaa tekstien verkkosommittelusta, kuvituksesta sekä taitosta.
Käännös: Ammattikääntäjä662€Sisältää akreditoidun kielitoimiston käännöksen ja kielenhuollon (yht. 16 000 merkkiä/10 liuskaa Tiededebatti + 2 kommenttitekstiä) sekä Versuksen editointi- ja taittotyön)
Hinnasto koskee muita kuin FIN, SWE, EN tekstejä. Niiden osalta noudatetaan Versuksen perushinnastoa, ks. alta.

TutkimusDialogi

TutkimusDialogi on Versuksen taustalla toimivan tiedeyhteisön kehittämä voittoa tavoittelematon palvelu, joka tarjoaa tutkimushankkeille keinoja tutkimuksen yleistajuistamiseen. Suunnittelemme hankkeen tavoitteet ja resurssit huomioiden Versuksen julkaisuformaattien pohjalta sopivia julkaisukokonaisuuksia, joko tutkimuksen suunnittelu- tai toteutusvaiheessa, ja huolehdimme läpi hankkeen laaditun julkaisusuunnitelman toteutuksesta.

Alla muutamia esimerkkejä toimivista kokonaisuuksista.

Ota yhteyttä Versuksen toimitukseen (toimitus@versuslehti.fi) ja kysy lisää.

Esimerkki 1: Nelivuotinen tutkimushanke (esimerkiksi Suomen Akatemia)

  • yksi tutkimusartikkelipohjainen Tiededebatti/vuosi
  • yksi Kriittisen tilan kirjoitus/vuosi
  • yksi podcast/vuosi
  • = 4 x Tiededebatti (à 398-568 €), 4 x Kriittinen tila (à 170,30 €), 4 x podcast (à 681,2‬0 €)

→ kaikki julkaisut kootaan myös teemanumeroksi