Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Viesti ja vaikuta -webinaari: Suomenkielinen julkaiseminen

12.11. klo 14:00 - 16:00

Oletko kiinnostunut tiedeviestinnästä ja populaarista tiedejulkaisemisesta? Pohditko, kuinka kirjoittaa tutkimuksesta suurelle yleisölle? Tiedätkö, millaisia toimintamahdollisuuksia sinulla on tieteellisen viestinnän kentällä?

Alue- ja ympäristötutkimuksen seura AYS sekä Versus-verkkojulkaisu järjestävät tiedeviestintää ja vaikuttamista käsittelevän webinaarin torstaina 12. marraskuuta klo 14-16. Tapahtuma on suunnattu aluetieteen, ympäristöalojen ja maantieteen opiskelijoille, tutkijoille ja asiantuntijoille. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös aiheesta kiinnostuneet muilta tutkimusaloilta.

Webinaarin kolme puhujaa lähestyvät aihetta eri kulmista:

 • Yhteistyö ja yhteiskunta tieteellisen julkaisemisen prosessissa (Kirsi Pauliina Kallio, ympäristökasvatuksen professori, Tampereen yliopisto)
 • Populaari tiedekirjoittaminen (Laura Kippola, Versus-verkkojulkaisu)
 • Tieteellisen kirjoittamisen ihanuus ja kurjuus (Minna Santaoja, Koneen säätiön kokenut tutkija, Turun yliopisto)

 • Ilmoittautuminen tapahtuu Webropol-lomakkeella osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/7884979814178541. Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantaina 9.11. Ilmoittautuneille toimitetaan kutsu zoom-tapahtumaan.

  Webinaari on osa ”Viesti ja vaikuta” -tiedeviestinnän tapahtumasarjaa, joka jatkuu helmikuussa 2021 toisella webinaarilla. Aiheina tuolloin ovat infografiikoiden ja podcastien teko sekä toimitustyö ja verkkotaitto. Tiedotamme tapahtumasta lisää ensi vuoden puolella.

  Tapahtumat ovat osa Alue- ja ympäristötutkimuksen seuran 50. juhlavuoden ohjelmaa. Tapahtumasarja toteutetaan Suomen tiedekustantajien liiton myöntämällä apurahalla.

  Lisätietoja antaa Alue- ja ympäristötutkimuksen seuran puheenjohtaja Outi Kulusjärvi (outi.kulusjarvi@oulu.fi).

  Tiedot

  Päivämäärä:
  12.11.
  Aika:
  14:00 - 16:00
  Tapahtuma tagia:
  ,

  Järjestäjät

  Versus
  Alue- ja ympäristötutkimuksen seura AYS